Naslovnica

Poziv na sudjelovanje na treningu

 

Hrvatsko feminističko proljeće
 
Od 10. do 13. studenog 2016.

  
Zanimaju te rodna ravnopravnost, feminizam, ekofeminizam, reproduktivna prava, politička participacija žena, aktivizam? Imaš između 18-30 godina i dolaziš ili živiš u Primorsko-goranskoj županiji? Prijavi se na trening „Hrvatsko feminističko proljeće” koje provodi PaRiter. Cilj projekta je okupiti i osnažiti mlade žene za aktivno sudjelovanje u društvu.
 
Trenigje namijenjen mladim ženama u dobi od 18-30 godina iz Primorsko-goranske županije koje žele aktivno sudjelovati u promociji rodne ravnopravnosti i do sada nisu imale priliku učiti o i promišljati rodnu (ne)ravnopravnost. Održatće seuperiodu od 10. do 13. studenog 2016. godine u Rijeci, u hostelu Češka beseda.Na treningu ćemo govoriti o feminizmu i eko feminizmu, ženama u medijima, reproduktivnim pravima i političkoj participaciji žena, ali i LGBTIQ pitanjima i aktivizmu. Uz teorijski i radionički dio, jedan dio treninga bit će usmjeren na aktivističko djelovanje i planiranje aktivističkih akcija koje će sudionice seminara imati obavezu provestinakon treninga.
 
Ako želiš sudjelovati i možeš u cijelosti prisustvovati treningu, molimo te da ispuniš prijavnicu te je pošalješ mailom do 21. listopada 2016. na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. uz naslov e-maila „Prijava-feministički trening“. Na temelju zaprimljenih prijava obavit ćemo proces selekcije i obavijestiti te o rezultatima Troškove, hrane i smještaja te putne troškove (unutar Primorsko-goranske županije) pokriva PaRiter.  
Projekt se provodi uz potporu Mediteranskog ženskog fonda i Primorsko-goranske županije.