Naslovnica

Obavijest nastavnicima za izvođenje nastave u sljedeća dva tjedna

Vezano uz razvoj epidemiološke situacije u RH, javljamo da se u sljedeća dva tjedna nastava neće odvijati u predavaonicama i praktikumima na Fakultetu. Odluka o obustavi nastave na Fakultetu odnosi se isključivo na studente. Nastavnici, kao i stručno i administrativno osoblje trebaju redovito dolaziti na posao i obavljati redovne aktivnosti, barem do uspostave funkcionalnog sustava nastave na daljinu ili naknadnih uputa Vlade RH i Stožera civilne zaštite. Od nastavnog osoblja očekuje se rad na pripremi, nadogradnji ili izradi materijala za nastavu na daljinu.
 
U skladu s naputcima koje imamo, nastavnici  se trebaju  pripremiti za izvođenje nastave putem internetskih sustava za učenje Merlin ili Google Classroom.
Predmetni nastavnici trebaju objaviti nastavne materijale i dati upute studentima kako bi samostalno i uz konzultacije mogli u što većoj mjeri svladati nastavne cjeline koje su bile predviđene da se održavaju u tom razdoblju.
 
Nastavnici trebaju provjeriti da li imaju popis svih studenata koji su upisani na njihove predmete u ljetnom semestru. Na Nastavničkom portalu, u popisu studenata uz svakog studenta objavljen je i njegov službeni e-mail na koji ga se može kontaktirati po potrebi.
 
U sustavu Merlin studenti  koji su upisani su automatski prijavljeni te dobivaju sve objave i obavijesti. Isto je i sa sustavom Google Classroom ali se može dogoditi da se svi studenti nisu prijavili.
Studentima koji se još nisu prijavili poslana je obavijest da se moraju do ponedjeljka 16.03.2020. e-mailom javiti nastavnicima – nositeljima predmeta, kako bi im bila dostavljena poruka s lozinkom za prijavu.
 
Eventualne naknadne prijave na predmete odobravat će se studentima samo putem zamolbi koje se, zajedno s medicinskom dokumentacijom, budu dostavljale Studentskoj referadi.
 
Napomena: studenti su dužni koristiti isključivo službene e-mail adrese (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.), putem servisa OFFICE 365 (https://www.office.com/).
 
 
.