Naslovnica

Obavijest studentima za izvođenje nastave u sljedeća dva tjedna

Vezano uz razvoj epidemiološke situacije u RH, javljamo da se u sljedeća dva tjedna nastava neće odvijati u predavaonicama i praktikumima na Fakultetu. U skladu s naputcima koje imamo, molimo vas da se pripremite za izvođenje nastave putem internetskih sustava za učenje Merlin ili Google Classroom.
Predmetni nastavnici objavit će nastavne materijale i dati upute studentima kako bi samostalno i uz konzultacije mogli u što većoj mjeri savladati nastavne cjeline koje su bile predviđene da se održavaju u tom razdoblju.
 
U predmetima koji koriste sustav Merlin studenti  koji su upisani su automatski prijavljeni te dobivaju sve objave i obavijesti. Isto je i sa sustavom Google Classroom ali se može dogoditi da se svi studenti nisu prijavili.
Studenti koji se još nisu prijavili moraju se do ponedjeljka 16.03.2020. e-mailom javiti nastavnicima – nositeljima predmeta, kako bi im bila dostavljena poruka s lozinkom za prijavu.
Kontakti svih nastavnika nalaze se na mrežnim stranicama Fakulteta (https://www.gradri.uniri.hr/hr/kontakti.html).
 
Eventualne naknadne prijave na predmete odobravat će se studentima putem zamolbi koje se, zajedno s medicinskom dokumentacijom, budu dostavljale Studentskoj referadi.
 
Napomena: studenti su dužni koristiti isključivo službene e-mail adrese (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.), putem servisa OFFICE 365 (https://www.office.com/).
 
.