Rezultati natječaja - stipendije za izvrsnost 2018./2019.

​Obavještavamo vas da su na poveznicama informacije za studente  i stipendije i potpore objavljeni rezultati konačni rezultati Natječaja za dodjelu stipendija za izvrsnost  u 2018./2019. ak. god.

Stipendije za izvrsnost 2018./2019. - objavljena privremena rang-lista

Na poveznici: Informacije za studente je objavljena privremena rang-lista studenata koji su ostvarili pravo na stipendiju za izvrsnost u 2018./2019. ak. god.  

Solidarnost - Aleksandar Abramov 2018./2019.

Obavještavamo vas da je na mrežnim stranicama Sveučilišta u Rijeci objavljen

Natječaj za dodjelu stipendija/financijskih pomoći iz programa „Solidarnost“ Fonda „Aleksandar Abramov“ u 2018./2019. ak. god.


Natječaj je otvoren do ponedjeljka, 18. veljače 2019. godine do 12:00 sati.

Stipendije Republike Francuske

Predavanje o stipendijama Republike Francuske održat će se u ponedjeljak, 28. siječnja 2019. u 14.00 sati u dvorani Aneks Ekonomskoga fakulteta.

Predavanje je namijenjeno svim sadašnjim i budućim studentima diplomskih i poslijediplomskih studija Sveučilišta u Rijeci, a predavanje će održati gospođa Jasna Bas, ataše za znanstvenu i sveučilišnu suradnju.


Više o stipendijama Republike Francuske možete pričitati OVDJE .

Pomicanje crte na rang-listama za dodjelu državnih stipendija 2018./2019.

Obavještavamo Vas da su pomaknute crte na rang-listama za dodjelu državnih stipendija u STEM područjima znanosti za akademsku godinu 2018./2019.
Rang-liste dostupne su na poveznici https://stemstipendije.mzo.hr/, kojoj pristupate svojim AAI@EduHr elektroničkim identitetom te svojom identifikacijskom oznakom provjeravate svoje mjesto na rang-listi.
Ako student koji je ostvario pravo na državnu STEM stipendiju želi prihvatiti stipendiju, nužno je da do utorka 4. prosinca 2018. godine do 12 h na poveznici https://stemstipendije.mzo.hr/, označi izjave koje prethode prihvaćanju Uvjeta stipendiranja, prihvati Uvjete stipendiranja te da upiše svoj IBAN žiroračuna.
Prihvaćanje uvjeta stipendiranja smatra se činom sklapanja ugovora.

STEM stipendije

VAŽNE OBAVIJESTI

Obavještavamo Vas kako je Ministarstvo znanosti i obrazovanja u svrhu provedbe dodjele državnih STEM stipendija u akademskoj godini 2018./2019. svim redovitim studentima studijskih programa u STEM područjima znanosti na adrese elektroničke pošte evidentirane u sustavu AAI@EduHr uputilo obavijest s uputama za provjeru podataka.
 
Studenti ispravnost svojih podataka o broju ECTS-a i prosjeku ocjena, odnosno rezultatu državne mature, provjeravaju na poveznici: https://stemstipendije.mzo.hr/. U navedenu aplikaciju studenti se prijavljuju putem vlastitog Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. elektroničkog identiteta. Svim studentima bit će ujedno dodijeljena jedinstvena identifikacijska oznaka kojom će nakon objave rang-lista moći utvrditi svoju mjesto na rang-listi.
   
Ukoliko studenti primijete da njihovi podaci u aplikaciji nisu ispravni vezano uz broj ECTS-a i prosjek ocjena, u svrhu ispravka podataka potrebno se je žurno obratiti Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
  
Ukoliko nisu ispravno navedeni podaci o rezultatima državne mature, potrebno se je obratiti Ministarstvu znanosti i obrazovanja na adresu elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
  
Za sve ostale informacije studenti se mogu obratiti koordinatoru za STEM stipendije na visokom učilištu (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) ili Ministarstvu znanosti i obrazovanja na adresu elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
  
Podatke je moguće ispraviti zaključno do 7. studenog 2018. godine do 12 h.
Ukoliko do navedenog vremena podaci ne budu ispravljeni, u obzir će se uzeti podaci koji su navedeni u aplikaciji te će Povjerenstvo za dodjelu državnih stipendija u STEM područjima znanosti na temelju tih podataka izraditi rang-liste.
 
Ukoliko student na svoju adresu elektroničke pošte unutar sustava AAI@EduHr iz nekog razloga ne zaprimi predmetnu obavijest, napominjemo kako ona nije preduvjet za konkuriranje za državnu STEM stipendiju te svi studenti, neovisno o zaprimanju e-maila, mogu svoje podatke provjeriti na poveznici: https://stemstipendije.mzo.hr/.
 
Sve obavijesti se mogu redovito pratiti na: mrežnim stranicama Ministarstva te službenoj Facebook stranici Državne STEM stipendije.
 
Za sve ostale informacije studenti se mogu obratiti Ministarstvu znanosti i obrazovanja na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
 

Stipendije za doktorande u 2017./2018. ak. godini

Objavljeni su konačni rezultati Natječaja za dodjelu stipendija za doktorande u 2017./2018. ak. godini.
►  POVEZNICA.
 

Solidarnost - Aleksandar Abramov

Obavještavamo vas da je na mrežnim stranicama Sveučilišta u Rijeci objavljena privremena lista studenata koji su u 2017./2018. ak. god. ostvarili pravo na potporu iz programa „Solidarnost“ Fonda „Aleksandar Abramov“ (poveznica).

JAVNI NATJEČAJ za dodjelu studentskih kredita za akademsku godinu 2017./2018.

Tekst natječaja

Odluka Sveučilišta u Rijeci

Stipendije za izvrsnost 2017./2018.

Na mrežnim stranicama Sveučilišta u Rijeci objavljena je Odluka Senata o dodjeli stipendija za izvrsnost redovitim studentima Sveučilišta u Rijeci u 2017./2018. akademskoj godini i informacija o mjestu i vremenu potpisivanja ugovora o stipendiji (poveznica).

Javni poziv za dodjelu potpora programa "Solidarnost" Fonda "Aleksandar Abramov"

Na mrežnim stranicama Sveučilišta u Rijeci (poveznica) je objavljen Javni poziv za dodjelu potpora programa „Solidarnost“ Fonda „Aleksandar Abramov“ namijenjenih redovitim studentima Sveučilišta u Rijeci slabijeg imovinskog stanja. 
 
Prijave se podnose online, putem SharePointportala.

Krajnji rok za dostavljanje elektroničkih prijava na Javni poziv je srijeda, 7. veljače 2018. godine do 12,00 sati.

Stipendije Sveučilišta u Rijeci

Na mrežnim stranicama Sveučilišta u Rijeci (poveznica) objavljena dva natječaja za:
1)      dodjelu stipendija za izvrsnost studentima Sveučilišta u Rijeci i
2)      dodjelu stipendija doktorandima Sveučilišta u Rijeci.
 
Prijave se podnose online, putem SharePoint portala, gdje se nalaze i upute za prijavitelje na natječaje i popratni obrasci.
Rok za dostavljanje elektroničkih prijava na natječaje je 20. prosinca 2017. godine do 12,00 sati.
 

STEM stipendije 2017./2018.

Povjerenstvo za dodjelu državnih stipendija u STEM područjima znanosti jednoglasno je odlučilo kako se studentima rok za provjeru podataka na poveznici https://stemstipendije.mzo.hr produljuje do petka 17. studenoga 2017. godine do 12 h.

Mole se studenti da na vrijeme provjere ispravnost svojih podataka o broju ECTS bodova i prosjeku ocjena, odnosno rezultatu državne mature na navedenoj poveznici. Još jednom napominjemo da, iako dio studenata iz tehničkih razloga nije primio e-mailove s obavijestima, nema razloga za zabrinutost. Svi studenti svoje podatke mogu provjeriti na poveznici https://stemstipendije.mzo.hr te su bez obzira na primitak e-maila obuhvaćeni procesom dodjele STEM stipendija.

Ostavi trag: Program stipendiranja i prakse za studente

Na natječaj se mogu prijaviti redovni studentidiplomskih studija iz područja ekonomije, građevine, strojarstva ili kemije iz Istarske i Primorsko goranske županije. Prednost imaju studenti s područja Labina i Raše.


Natječaj

Rektorove nagrade u 2016./2017.

Sveučilište u Rijeci je raspisalo četiri natječaja za dodjelu rektorovih nagrada u akademskoj godini 2016./2017.
 
Više informacija o natječajima nalazi se na sljedećoj poveznici.

Stipendije Sveučilišta u Rijeci

Na mrežnim stranicama Sveučilišta objavljen je

Natječaj za dodjelu stipendija za izvrsnost
Sveučilišta u Rijeci u 2016./2017. ak. god.


Krajnji rok za podnošenje online prijava na natječaj je petak, 27. siječnja 2017. godine do 12:00 sati. 

Stipendije Sveučilišta u Rijeci

Obavještavamo vas da su na mrežnim stranicama Sveučilišta u Rijeci (poveznica) objavljeni natječaji:

  1. za dodjelu stipendija ranjivim skupinama studenata (podzastupljena kategorija studenata),
  2. za dodjelu stipendija i pomoći iz Programa „Solidarnost“ Fonda „Aleksandar Abramov“ i
  3. za dodjelu stipendija doktorandima Sveučilišta u Rijeci.
 
Prijave se podnose online, putem SharePoint portala, gdje se nalaze i upute za prijavitelje na natječaje i popratni obrasci.

Rok za dostavljanje prijava za sva tri natječaja je 23. prosinca 2016. godine.
 

HEP stipendije

Obavještavamo vas da je u tijeku Natječaj za dodjelu stipendija redovnim studentima diplomskih studija za akademsku godinu 2016./2017.
 
Natječaj je objavljen na Infohepu i internetskoj stranici www.hep.hr, a traje do 30. studenoga 2016. godine.  


Natječaj

Obrasci
  

Natječaj za dodjeljivanje državnih stipendija za akademsku godinu 2016./2017.

možete preuzeti na sljedećoj poveznici.

Prijave na natječaj podnose se do 8. studenoga 2016. godine (uključujući i 8. studenoga).

Pravilnik o uvjetima i načinu ostvarivanja prava na državnu stipendiju

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta objavilo je na internetskoj stranici Pravilnik o uvjetima i načinu ostvarivanja prava na državnu stipendiju
(Narodne novine, broj 90/16).

POVEZNICA 
na Pravilnik i uputu studentima.