Znanstvenoistraživački rad

Izvješća o znanstvenoj produkcijiUpute za sastavljanje izvješća u postupku izbora u znanstveno zvanje


Postupak reizbora u znanstveno-nastavna zvanja

Pravilnik o postupku reizbora osoba na znanstveno-nastavnim, umjetničko-nastavnim, nastavnim i stručnim radnim mjestima na Sveučilištu u Rijeci


Upute za prijavu projekata na natječaje ili programe potpore uz sudjelovanje Sveučilišta u Rijeci  Otvoreni natječaji i novosti

   Otvoreni natječaji Hrvatske zaklade za znanost: 

ISTRAŽIVAČKI PROJEKTI – ŠVICARSKO-HRVATSKI BILATERALNI PROJEKTI

Natječaji u najavi: POSTDOK-2020 (jesen 2020.); Bilateralni natječaj s Republikom Slovenijom (studeni 2020.)

 

   Poziv za podnošenje prijedloga za program Erasmus + za 2020. godinu

Erasmus+ program usmjeren je jačanju znanja i vještina te zapošljivosti europskih građana, kao i unaprjeđivanju obrazovanja, osposobljavanja te rada u području mladih i sporta. Podupire se  ulaganje u znanje, vještine i kompetencije pojedinaca, ustanova, organizacija i društva u cjelini jer se njima pridonosti rastu i osiguranju jednakosti, blagostanja i socijalnog uključivanja u Europi i izvan nje.

Ključne aktivnosti projektnih prijedloga: Mobilnost pojedinaca u svrhu učenja, Suradnja za inovacije i razmjenu dobre prakse, Podrška reformi politike, Aktivnosti Jean Monnet te sport.

Rokovi za prijave su različiti (pogledati u pozivu na natječaj i na stranici Centra za EU projekte Sveučilišta u Rijeci ovdje).


  EU

EU programi i fondovi
 

Otvoren je natječaj za individualne stipendije (Individual Fellowships – IF) za 2020. godinu u okviru Obzor 2020. Marie Skłodowska-Curie akcija (prijave do 9. rujna 2020. godine), te natječaj MSCA COFUND (Co-funding of regional, national and international programmes) za 2020. godinu u okviru Obzor 2020 Marie Skłodowska-Curie akcija (otvoren do 29. rujna 2020.).
 

      Objavljen je natječaj „Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za popularizaciju STEM-a“, financiran iz Europskog socijalnog fonda.  Prijavitelji mogu biti organizacije civilnoga društva (udruge ili zaklade), u partnerstvu s javnom znanstvenom ili visoko-obrazovnom institucijom iz STEM područja. Prijave se zaprimaju od 15. srpnja 2020. od 9:00h. Informativna radionica vezana uz natječaj održat će se online petak, 10. srpnja 2020., s početkom u 10:00 h

 

 

      Europska komisija najavila je dva dodatna Erasmus+ natječaja za strateška partnerstva (KA2) u 2020. godini, na temu Inovativne prakse u digitalno doba te Jačanje kreativnosti i kulture. Oba će poziva imati rok za prijavu u listopadu 2020. godine.

 

  
CENTAR ZA EU PROJEKTE 

Izvor informacija:

•       Web: www.uniri.hr 

•       Mailing lista Centra za EU projekte: za uključivanje na listu poslati prazan e-mail na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

IZVJEŠĆE CENTRA ZA EU PROJEKTE 

                  
 
.