Aktivnosti SSC-a u sklopu obilježavanja Dana Sveučilišta u Rijeci

Sveučilišni savjetovališni centar (SSC) ove godine aktivno sudjeluje u obilježavanju Dana Sveučilišta u Rijeci održavanjem tri aktivnosti koje su namijenjene studentima i djelatnicima Sveučilišta.

Za djelatnike Sveučilišta u Rijeci održat će se radionica pod nazivom “Dnevni odmor uz mindfulness” koju će provesti Silvija Šikić, djelatnica Psihološkog savjetovališta Sveučilišnog savjetovališnog centra. Radionica u trajanju od 60 minuta održat će se u srijedu, 18. svibnja 2022. s početkom u 10.30 sati u caffe baru Akvarij (donji ulaz) na Kampusu na Trsatu ili na otvorenom ovisno o vremenskim prilikama. Pozivamo zainteresirane djelatnike i djelatnice Sveučilišta u Rijeci da se prijave za sudjelovanje putem online obrasca: https://forms.gle/eQDBNoWafXNQnPSFA.

Webinar za studentice i studente riječkog Sveučilišta pod nazivom “Povuci, potegni, (na)učiti ne mogu!” održat će se u srijedu, 18. svibnja 2022. s početkom u 16 sati putem Zoom platforme. Webinar će održati Ines Jakovčić, djelatnica Psihološkog savjetovališta SSC-a, a studenti će moći čuti nešto više o problemima s koncentracijom, motivacijom i učenjem. Obavezne su prijave za sudjelovanje putem online obrasca: https://forms.gle/ug1wGnNGuKbP3YAJ9.

U četvrtak, 19. svibnja 2022., s početkom u 10 sati održat će se radionica „Kojim putem krenuti?“ o donošenju karijernih odluka za studente riječkog Sveučilišta. Radionicu će održati Nikoleta Zubić, djelatnica Ureda za karijere SSC-a, u caffe baru Akvarij (donji ulaz) na Kampusu na Trsatu. Studentice i studenti trebaju najaviti svoje sudjelovanje prijavom na online obrazac: https://forms.office.com/r/Kd1UrQunvq.

Sve su aktivnosti besplatne za sudjelovanje, ali uz obaveznu prethodnu prijavu putem navedenih online obrazaca.

Skip to content