Doktorski studij

Upitnik doktorandice i doktorandi

Raspored sati ak. god. 2022./23.


Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Agencija za mobilnost i programe EU-a i Veleposlanstvo Sjedinjenih Američkih Država u RH objavljuju natječaj za stipendije programa Fulbright u akademskoj godini 2024./2025.:

1. Stipendije za prijedoktorska istraživanja u trajanju od dva semestra (9 mjeseci).

2. Stipendije za poslijedoktorska istraživanja u trajanju od jednog ili dva semestra (od 4 do 9 mjeseci).

Više informacija možete pročitati na slijedećem linku.


Putem Natječaja za dodjelu stipendija Vlade Francuske Republike za studij i stručno usavršavanje, za sva znanstvena područja, dodjeljuju se stipendije u dvije kategorije:

 1. stipendije u trajanju od deset (10) mjeseci za jednogodišnji diplomski ili poslijediplomski studij svih znanstvenih područja.
 2. stipendije za diplomsko ili poslijediplomsko stručno usavršavanje u trajanju od jednog (1) mjeseca.

Rok za prijave je do 15. travnja 2023., a detaljnije informacije o uvjetima prijave dostupne su na poveznici.

Za sve pojedinosti i dodatne informacije o natječaju možete se obratiti Agenciji za mobilnost i programe Europske unije na adresu elektroničke pošte: bilaterala@ampeu.hr ili na broj telefona: 01/5005 955 te u Espace Campus France Croatie (Ul. Petra Preradovića 5, Zagreb) na tel.: 01/48 83 570 ili adresu elektroničke pošte: zagreb@campusfrance.org.


Na poveznici možete pronaći informacije o održavanju jednodnevne jezične radionice o akademskom pisanju “Kako urediti svoje akademske tekstove kao neizvorni govornik” koja će se održati 16. siječnja 2023. u okviru aktivnosti europske mreže sveučilišta YUFE.

Radionica je namijenjena doktorandima te istraživačima koji su na samom početku karijere.

Na radionici će putem interaktivnih grupnih aktivnosti biti moguće steći nove vještine uređivanja i lekture tekstova kako bi sudionici poboljšali stil, koheziju, jasnoću i interpunkciju svojih znanstvenih i drugih radova. Radionica će ujedno pružiti i informacije o tome kako bolje pripremiti svoj rad za objavljivanje ili recenziju.

Prijave se otvaraju 19. prosinca 2022. u 0:00h i traju do 8. siječnja 2023. do 23:59h.

Više informacija dostupno je na mrežnim stranicama YUFE virtualnog kampusa, a za sva dodatna pitanja moguće je obratiti se kontakt osobi, gđi Charlotte Simmat na mail adresu charlotte.simmat@vw.uni-bremen.de.


Doktorska škola, Ured za karijere Sveučilišnog savjetovališnog centra i Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci organiziraju tribinu PhD Career Café namijenjenu razmjeni iskustava te upoznavanju studenata poslijediplomskih sveučilišnih (doktorskih) studija svih sastavnica riječkog Sveučilišta s različitim mogućnostima vezanim uz razvoj karijere u akademskom i neakademskom okruženju.

Naziv četvrtog PhD Career Café-a je „Doktori/ce znanosti izvan akademske zajednice – prepoznajemo li prilike?“, a ideja je da u opuštenoj atmosferi razgovaramo o zapošljavanju, profesionalnim mogućnostima, izazovima te potencijalnom doprinosu dokotora/ica znanosti u gospodarstvu i zajednici.

Panelisti tribine su:

 • prof. dr. sc. Snježana Prijić Samaržija, rektorica, UNIRI, 
 • prof. dr. sc. Viktor Peršić, Thalassotherapia Opatija, 
 • Boris Golob, STEPRI, 
 • Goran Palčevski dr. med., Grad Rijeka, 
 • Marijan Lorencin, CEO AITAC d.o.o.

Tribina će se održati u četvrtak 08. prosinca u 19:00 sati, u Café-baru Start, u zgradi Znanstveno- tehnologijskog parka STEPRI (Ulica Radmile Matejčić 10), a moderirat će ju Predstojnik Doktorske škole prof. dr. sc. Igor Prpić, dr. med. i koordinator Ureda za karijere prof. dr. sc. Zoran Sušanj. Planirano trajanje tribine je 2 sata.

Broj sudionika je ograničen, a prijaviti se možete najkasnije do utorka 6. prosinca 2022. godine putem poveznice


Prijava za upis na Studij provodi se na temelju javnog natječaja koji raspisuje Fakultetsko vijeće. Uvjeti za upis na studij, dokumentacija potrebna za prijavu na studij, te način odabira pristupnika za upis definirani su Pravilnikom. Za prijavu na Studij preduvjet je završeni sveučilišni diplomski studij na kojem je kandidat postigao 300 ECTS bodova uključujući i preddiplomski ciklus na nekom od građevinskih fakulteta ili završen drugi sveučilišni diplomski studij ukoliko je u nastavnom programu toga studija udio stečenih kompetencija iz polja drugih temeljnih tehničkih znanosti ekvivalentan tome udjelu na studiju građevinarstva, što na temelju dodatka diplomi utvrđuje Odbor za doktorski studij i povjerenstva i odbori fakulteta nadležni za poslijediplomski studij i akademsko vrednovanje i vrednovanje razdoblja studija. Više o upisima možete pročitati u Pravilniku studija (članak 5.-10.).

Najava upisa u 1. godinu poslijediplomskog sveučilišnog studija Građevinarstvo u ak. godinu 2022./23. na jesen 2022. godine (za više info pogledati na upisi).

Rezultati natječaja za upis u 1. godinu studija ak.god. 2022./23.


Objavljen je poziv Alps-Adriatic Scientific Award na koji se između ostalog mogu prijaviti doktoranti s institucija u regiji Alpe-Jadran, koji su napisali doktorski rad s temom problematike regije Alpe-Jadran. Prijave su moguće do 30. studenog, a više detalja pročitajte u prilogu.


IEEE Studentski ogranak Sveučilišta u Rijeci poziva sve zainteresirane na konferenciju Women in Engineering 11. i 12. Studenog 2022. te konferenciji prethodeće radionice 4. Studenog 2022.

Zahvaljujući pokroviteljstvu Riječke razvojne agencije Porin, radionice u sklopu WIE besplatne su za sve zainteresirane studentice i studente. Radionice će se održati 4. studenog u proizvodnom parku Torpedo te se fokusiraju na tzv. meke vještine (eng. soft skills), koje su iznimno bitne na radu na projektima, bilo akademskim ili poslovnim. Za sudjelovanje na radionicama potrebna je prijava putem linka, na kojem se nalazi i raspored: https://forms.gle/141yspPbpb8vGxEF9

11. i 12. studenog na Tehničkom fakultetu će uslijediti dvodnevna konferencija na kojoj ćete moći čuti o aktualnim temama u znanosti i industriji od naših kolegica sadašnjih i budućih inženjerki. Ideja konferencije je pružiti platformu istaknutim inženjerkama iz akademske i poslovne zajednice te kompanijama kod kojih prepoznajemo društveno dobre prakse. Raspored i predavači bit će naknadno objavljeni, a teme će pokrivati razna područja – od studiranja, preko robotike pa do umjetne inteligencije. Prisustvovanje konferenciji je slobodno i besplatno za sve, a radi bolje organizacije te mogućnost posjete Muzeju grada Rijeke i networking ručka vas molimo da se prijavite na istu putem linka: https://forms.gle/ypshptSAm2FdpzkU7 .


Zaklada Sveučilišta u Rijeci u suradnji sa Sveučilištem u Rijeci i Studentski zborom Sveučilišta u Rijeci raspisuju natječaj Fonda Prometej u svrhu unapređenja znanstveno-istraživačke djelatnosti studenata poslijediplomskih sveučilišnih (doktorskih) studija Sveučilišta u Rijeci, odnosno provedbe znanstveno-istraživačkih projekata u svrhu stjecanja doktorata. Fond je otvoren za sve studente poslijediplomskih sveučilišnih (doktorskih) studija Sveučilišta u Rijeci.

Fond je kontinuirano otvoren za prijavu u provedbenoj godini do 1. prosinca 2022., odnosno do iskorištenja sredstava. Prijave i prateća dokumentacija dostavljaju se putem Zakladinog e-sustava prijava (www.zaklada.uniri.hr/epp). Prijave nije potrebno slati zemaljskom poštom. Na sljedećim poveznicama dostupna je natječajna dokumentacija – Tekst natječajaUpute za prijavitelje, te obvezni obrasci  za prijavu.

Za sve nejasnoće i upite slobodno se obratite na e-mail zaklada@uniri.hr.


Na Kampusu Sveučilišta u Rijeci u Akvariju, Studentski centar Rijeka, Radmile Matejčić 5, Rijeka, 25. listopada s početkom u 12:00 sati organizirano je zanimljivo predstavljanje Zaklade Alexander von Humboldt pod nazivom IZVRSNOST POVEZUJE, na kojem će nas s radom Zaklade upoznati predstavnici Kluba HR humboldtovaca.

Zaklada Alexander von Humboldt izuzetno je ugledna njemačka udruga, koja godišnje dodjeljuje više od 700 stipendija i nagrada te je aktivna u 140 zemalja te okuplja izvrsne znanstvenike s kojima ostaje u trajnom kontaktu. Od posebnog interesa su Humboldt Research Fellowships

koji su na raspolaganju postdoktorantima i iskusnim znanstvenicima pa stoga molim da o ovom predstavljanju obavijestite i vaše doktorske studente, naročito one pri završetku studija.

Svi zainteresirani za prisustvovanje predstavljanju mole se da se prijave na poveznici.  


Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske i Agencija za mobilnost i programe Europske unije, u suradnji s Veleposlanstvom Švicarske Konfederacije u Republici Hrvatskoj, pozivaju na podnošenje prijava za jednogodišnje stipendije Švicarske Konfederacije u akademskoj godini 2023./2024. Izmeđuostalog, raspisani su natječaji za

 • stipendije za doktorske studije, namijenjene su diplomiranim (MA) kandidatima;
 • stipendije za poslijedoktorske studije, namijenjene su kandidatima koji su stekli ili će steći akademski stupanj doktora znanosti u razdoblju između 31. prosinca 2019. i 31. srpnja 2023. godine

Više informacija možete pročitati na stranicama na https://mzo.gov.hr/istaknute-teme/natjecaji-196/stipendije-svicarske-konfederacije-u-akademskoj-godini-2023-2024/5030


Doktorska škola Sveučilišta u Rijeci, Sveučilište u Grazu i Sveučilište u Ljubljani organiziraju 6. međunarodnu doktorsku ljetnu školu pod nazivom „Digitalisation in science and society“ koja će se održati od 27. do 28. listopada 2022. na Sveučilištu u Ljubljani.  Doktorska konferencija ima za cilj raspravu o digitalizaciji u najširem smislu.

Dobrodošli su sažetci koji raspravljaju, ali nisu ograničeni na sljedeće teme: tehničke mogućnosti digitalnih tehnologija, digitalna istraživačka infrastruktura, istraživanje velikih podataka, umjetna inteligencija, digitalizacija u znanostima o životu, digitalno inženjerstvo, digitalizacija u pravu, digitalna humanistika, digitalna umjetnost, digitalizacija u obrazovanju, digitalizacija u upravljanju, etička uporaba digitalnih tehnologija, ograničenja i zamke digitalnih tehnologija, utjecaj digitalizacije na čovjeka i društvo, otvorena znanost. 

Pozivamo doktorande iz svih područja istraživanja da pošalju svoje sažetke za 20-minutna usmena izlaganja. Sažetak mora sadržavati naslov, ime(na) autora, kratki narativni životopis i sažetak dizajna istraživanja i nalaza. Sažetak i životopis trebaju biti na engleskom jeziku te svaki od njih su ograničeni na 250 riječi.

Dodatna pitanja i/ili svoju prijavu pošaljete u word dokumentu do 15. rujna 2022. na doktorska@uniri.hr


Doktorska škola Sveučilišta u Rijeci zajedno sa Zakladom Sveučilišta u Rijeci i Odjelom za pedagogiju Filozofskog fakulteta u Rijeci organizira radionicu pod nazivom Akademsko pisanje koja će se održati od 2. do 4. listopada 2022. godine u znanstveno-edukacijskom centru Sveučilišta u Rijeci, Palači Moise na otoku Cresu.

Radionica je namijenjena poslijediplomskim sveučilišnim (doktorskim) studentima Sveučilišta u Rijeci i početnicima postdoktorandima.

Središnje teme radionice su:

 • Što je akademsko pisanje?
 • Stil, jezik, jasnoća i organizacija tekstova
 • Izdavaštvo, recenzije
 • Suočavanje s kritikom i promicanje rada

Detaljan program možete pronaći u privitku.

Zbog ograničenog broja sudionika potrebno je izvršiti prijavu putem poveznice. Rok za prijavu ističe u ponedjeljak, 19. rujna u 16:00 sati.


Otvoren je poziv na međunarodnu doktorsku ljetnu škoua „Digitalisation in science and society“ koja ima za cilj raspravu o digitalizaciji u najširem smislu. Pozivamo doktorande iz svih područja istraživanja da pošalju svoje sažetke za 20-minutna usmena izlaganja najkasnije do 15. rujna 2022. na doktorska@uniri.hr. Za doktorande Sveučilišta u Rijeci nema kotizacije, te će biti pokriveni troškovi smještaja. Više informacija na stranici.


Razvoj snažnih prenosivih vještina doprinosi zapošljivosti doktorskih i mladih istraživača, poboljšava njihove istraživačke projekte i olakšava komunikaciju o značaju istraživanja široj publici. Pozivamo vas da se prijavite na ljetnu školu (22. – 26. kolovoza 2022. godine.) organiziranu oko pet tematskih područja koje je YERUN identificirao kao ključne teme (socijalna uključenost, otvoreno obrazovanje, tehnologija, digitalno učenje te otvorena znanost). Cilj je omogućiti jedinstveno međunarodno, međusektorsko i interdisciplinarno okruženje, te doprinijeti predlaganju rješenja za velike društvene izazove.

Više informacija o ljetnoj školi možete pronaći na mrežnim stranicama.


Treći po redu PhD Career Café organizira se u sklopu Student Day Festivala, a tema je međusobna podrška doktoranada odnosno “Doktorandi za doktorande”. Na tribini će vlastita očekivanja, iskustva i izazove s kojima su se susreli kao polaznici doktorskih studija na Sveučilištu u Rijeci predstaviti: Nadja Čekolj (FFRI), Ivana Kolić (MEDRI)Bepo Schira (GRADRI) i Tatjana Špoljarić (FMTU). 

Predstavljanju iskustava i raspravi u opuštenom okruženju prethodit će predavanje dr. sc. Ivane Miočić (FFRI) pod nazivom “Iskustva mladih znanstvenika na visokim učilištima – što pokazuju istraživanja?”

Tribina će se održati u srijedu 08. lipnja u 19:00 sati, na Kampusu, iza zgrade Akademije primijenjenih umjetnosti,amoderirat će ju Prorektor za strateške projekte prof. dr. sc. Saša Zelenika i voditeljica Ureda za karijere SSC-a Nikoleta Zubić. Planirano trajanje tribine je 2 sata. 

Prijave na tribinu su obavezne, a prijaviti se možete putem obrasca, najkasnije do utorka 07. lipnja 2022. godine.


Skupina doktoranada, organizirala je virtualni prostor za suradnju tijekom pisanja disertacije i podršku na putu do doktorata te pozivaju na Zoom susrete doktoranada koji se održavaju po unaprijed definiranom rasporedu termina. Primarni cilj je osigurati strukturirano vrijeme za rad na doktoratu. Osim toga, Zoom susreti mogu biti korisni za poticanje koncentracije, motivacije i fokusa prilikom rada, kao i za pružanje međusobne podrške, dijeljenje iskustava i korisnih informacija vezanih uz pisanje, metodologiju, istraživanja i ostalih potencijalnih izazova s kojima se doktorandi suočavaju. Više u pozivu.


Ministarstvo obrazovanja, kulture, sporta, znanosti i tehnologije (MEXT) Japana nudi stipendije međunarodnim studentima koji žele studirati na poslijediplomskim studijima na japanskim sveučilištima kao istraživači (bilo redoviti studenti ili neredovni studenti) pod japanskom vladom (MEXT) Program stipendija.

Više o programu i prijavi možete pronaći na poveznici.


U sklopu projekta DIOSI (Developing and Implementing hands-on training on Open Science and Open Innovation for Early Career Researchers) Sveučilište u Rijeci i Step Ri znanstveno-tehnologijski park organiziraju trening za istraživače u ranoj fazi karijere (polaznike doktorskih studija) na temu: Inovacije i stvaranje vrijednosti u znanosti.

Trening će se održati od 13. do 14. lipnja, od 9 do 17 sati, u prostorijama STEP RI znanstveno – tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci. Prijave su otvorene do 27. svibnja 2022. godine putem obrasca.


Objavljen je poziv za dostavu sažetaka za doktorski kongres My first conference 2022, koji će se 22. rujna 2022. godine održati na Građevinskom fakultetu u Rijeci, u organizaciji Pomorskog, Tehničkog i Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci. Ovaj događaj je namijenjen svim doktorskim studentima te donosi priliku prezentiranja dosadašnjih istraživačkih aktivnosti, ali i stjecanja novih poznanstva iz sličnog ili istog stručnog okruženja. Prijaviti se možete putem web stranice kongresa.


U suradnji Doktorske škole Sveučilišta u Rijeci i Centra za napredne jugoistočne studije Sveučilišta u Rijeci organiziramo radionicu pod nazivom Znanost i komunikacija koja će se održati od 13. do 14. svibnja 2022. godine u Palači Moise na Cresu koja je namijenjena trenutnim poslijediplomskim sveučilišnim (doktorskim) studentima Sveučilišta u Rijeci. Središnje teme radionice su: odgovorna znanost, komunikacija u znanosti, prezentacijske vještine, upravljanje znanstvenom karijerom.


Sveučilište u Grazu objavilo je Poziv za istraživačke boravke studenata magistarskih i doktorskih studija unutar “Go Styria” programa školarina. Preduvjeti za prijavu su:

 • Provjera prihvatljivosti kandidature putem službenih mrežnih stranica Programa;
 • Sudjelovanje na informativnim događajima (17. 3. ili 12. 4. u 13h);
 • Predaja relevantne dokumentacije na temelju koje će prijaviteljima biti omogućen pristup e-platformi (do 19.4.).

Rok za prijave je 25. travanj 2022. godine u 13 sati, a više informacija o objavljenom Pozivu je dostupno na mrežnim stranicama Sveučilišta u Grazu


Podrška Sveučilišne knjižnice Rijeka doktorskim studentima.


Zaklada Sveučilišta u Rijeci u suradnji sa Sveučilištem u Rijeci i Studentski zborom Sveučilišta u Rijeci raspisuju natječaj Fonda Prometej u svrhu unapređenja znanstveno-istraživačke djelatnosti studenata poslijediplomskih sveučilišnih (doktorskih) studija Sveučilišta u Rijeci, odnosno provedbe znanstveno-istraživačkih projekata u svrhu stjecanja doktorata. Fond je kontinuirano otvoren za prijavu u provedbenoj godini do 1. prosinca 2022., odnosno do iskorištenja sredstava za sve studente poslijediplomskih sveučilišnih (doktorskih) studija Sveučilišta u Rijeci.


Ponuda stipendija DAAD-a.


Doktorska škola, Ured za karijere Sveučilišnog savjetovališnog centra i Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci organiziraju tribinu PhD Career Café namijenjenu razmjeni iskustava te upoznavanju studenata poslijediplomskih sveučilišnih (doktorskih) studija svih sastavnica riječkog Sveučilišta s različitim mogućnostima vezanim uz razvoj karijere u akademskom i neakademskom okruženju. Posebna tema tribine je Mentorstvo na doktorskim studijima i unaprjeđenje njegove kvalitete. Na tribini će vlastita očekivanja, iskustva i izazove s kojima su se susreli u ulozi menotra/ice na doktorskom studiju predstaviti: prof. dr. sc. Sanja Barić, izv. prof. dr. sc. Sanja Bojanić, prof. dr. sc. Gordan Jelenić i prof. dr. sc. Alen Ružić.

Tribina će se održati u srijedu 23. ožujka u 19:00 sati u Café-baru Kampus (Akvarij), a moderirat će ju Predstojnik Doktorske škole prof. dr. sc. Igor Prpić, dr. med. i koordinator Ureda za karijere prof. dr. sc. Zoran Sušanj. 

 • doktor tehničkih znanosti

Studij završava uspješno položenim ispitima, zadovoljenim svim drugim obvezama Studija te uspješnom izradom i javnom obranom doktorskog rada pred Povjerenstvom za obranu doktorskog rada. Završetkom studija stječe se najmanje 180 ECTS bodova.
 
Završetkom studija student postaje doktorom/doktoricom tehničkih znanosti i stječe sljedeće kompetencije:

 • provođenje istraživačkog rada primjenom znanstvene metodologije
 • provođenje istraživačkog rada u duhu opće prihvaćene istraživačke etike
 • samostalan napredan znanstvenoistraživački i stručni rad u modeliranju, proračunavanju, analizi i projektiranju sustava u određenim znanstvenim granama
 • sposobnost i znanje za rješavanje specifičnih problema na interdisciplinaran način, posebno u kontekstu međuodnosa graditeljskih zahvata, sustava i njihova okruženja
 • provođenje kritičke analize, ocjene i sinteze novih i kompleksnih koncepata
 • primjena rezultata u kontekstu različitom od onoga u kojem su dobiveni
 • razvoj novih metodoloških postupaka
 • kritička procjena vlastitoga istraživačkog rada i istraživačkog rada drugih
 • sposobnost prezentiranja vlastitog rada
 • prijenos znanja na pedagoški način
 • vođenje rasprave s logičkim argumentiranjem pozitivnih znanstvenih činjenica (vezanim uz informacije, ideje, izazove, moguća rješenja)
 • vođenje istraživačkih aktivnosti
 • daljnji samostalan razvoj i unapređenje u domeni istraživanja, planiranja, projektiranja, izvođenja te upravljanja najsloženijim graditeljskim zahvatima i uz njih vezanim sustavima
 • promicanje tehnološkog napretka u društvu baziranom na znanju
 • samostalno djelovanje unutar akademske zajednice

ŽIVOTOPIS NASTAVNIKA NA STUDIJU

Životopis nastavnikaZnanstveno područjeKontakt e-mail
Professor Željko ArbanasGeotechnicszeljko.arbanas@uniri.hr
Professor Adriana BjelanovićStructuresadriana.bjelanovic@gradri.uniri.hr
Associate professor Mladen BulićStructuresmladen.bulic@gradri.uniri.hr
Associate professor Bojan CrnkovićProbability and statisticsbojan.crnkovic@uniri.hr
Assistant professor Nina ČehEngineering Mechanicsnina.ceh@gradri.uniri.hr
Professor Aleksandra Deluka-TibljašTransportation engineeringaleksandra.deluka@gradri.uniri.hr
Associate professor Sanja Dugonjić JovančevićGeotechnicssanja.dugonjic@gradri.uniri.hr
Professor Davor GrandićStructuresdavor.grandic@gradri.uniri.hr
Assistant professor  Bojana HorvatHydrotechnicsbojana.horvat@gradri.uniri.hr
Professor Suzana Ilić* Hydrotechnicss.ilic@lancaster.ac.uk
Associate professor Vedran JagodnikGeotechnicsvedran.jagodnik@gradri.uniri.hr
Professor Gordan JelenićEngineering Mechanicsgordan.jelenic@gradri.uniri.hr
Professor Barbara KarleušaHydrotechnicsbarbara.karleusa@gradri.uniri.hr
Professor Vedrana Kozulić *Engineering Mechanicsvedrana.kozulic@gradst.hr
Professor  Ivica KožarEngineering Mechanicsivica.kozar@gradri.uniri.hr
Assistant professor  Paulina KroloStructurespaulina.krolo@gradri.uniri.hr
Assistant professor  Nino KrvavicaHydrotechnicsnino.krvavica@gradri.uniri.hr
Associate professor  Ivan MarovićProject managementivan.marovic@gradri.uniri.hr
Associate professor Leo MatešićGeotechnicsleomat@uniri.hr
Associate professor  Silvija MrakovčićMaterialssilvija.mrakovcic@gradri.uniri.h
Assistant professor Teo MudrićEngineering Mechanicsteo.mudric2@gradri.uniri.hr
Professor  Nevenka OžanićHydrotechnicsnozanic@uniri.hr
Professor Joško OžboltEngineering Mechanicsjosko.ozbolt@gradri.uniri.hr
Assistant professor Edita Papa DukićEngineering Mechanicsedita.papa@gradri.uniri.hr
Professor Boris PodobnikProbability and statisticsbpodobnik@gradri.uniri.hr
Professor Zoran Ren *Engineering Mechanicszoran.ren@um.si
Associate professor Dragan RibarićEngineering Mechanicsdragan.ribaric@gradri.uniri.hr
Associate professor Josip RubinićHydrotechnicsjrubinic@gradri.uniri.hr
Associate professor Igor RužićHydrotechnicsiruzic@gradri.uniri.hr
Assistant professor Željko SmolčićStructureszeljko.smolcic@gradri.uniri.hr
Professor emeritus Mate SršenTransportation engineeringmate.srsen@uniri.hr
Assistant professor  Ivana Sušanj ČuleHydrotechnicsivana.susanj2@gradri.uniri.hr
Assistant professor  Paulo ŠćulacStructurespaulo.sculac@gradri.uniri.hr
Associate professor  Leo ŠkecEngineering Mechanicsleo.skec@gradri.uniri.hr
Professor Ivana Štimac GrandićStructuresistimac@gradri.uniri.hr
Assistant professor Sanja ŠurdonjaTransportation engineeringsanja.surdonja@gradri.uniri.hr
Associate professor Neira Torić MalićEngineering Mechanicsntoric@gradri.uniri.hr
Professor Vanja TravašHydrotechnicsvanja.travas@uniri.hr
Professor Goran Turk *Engineering Mechanicsgoran.turk@fgg.uni-lj.si
Assistant professor  Martina Vivoda ProdanGeotechnicsmartina.vivoda@gradri.uniri.hr
Associate professor  Goran VolfHydrotechnicsgoran.volf@gradri.uniri.hr
Professor Emeritus Ivan VrkljanGeotechnicsivan.vrkljan@uniri.hr
Assistant professor Elvis ŽicHydrotechnicselvis.zic@gradri.uniri.hr

* vanjski suradnici

MENTORI 2022/23

 • izv. prof. dr. sc. Sanja Dugonjić Jovančević, predsjednica
 • izv. prof. dr. sc. Neira Torić Malić, članica
 • prof. dr. sc. Željko Arbanas, član
 • izv. prof. dr. sc. Leo Škec, član
 • prof. dr. sc. Nevenka Ožanić, članica
 • prof. dr. sc. Davor Grandić, član
 • Ivana Ban, mag. ing. aedif., članica

Skip to content