Coursera for Campus Uniri Basic Plan

Pozivaju se svi djelatnici i studenti na korištenje opcije Osnovnog plana (Coursera Basic Plan) u smislu upisa jednog tečaja i stjecanja certifikata kroz 2022. Godinu.

Strateško partnerstvo Sveučilišta i Coursere kroz program Coursera for Campus (C4C) omogućava studentima i djelatnicima stjecanje vještina i kompetencija potrebnih za uspješnije uključivanje u brzo mijenjajuće i konkurentno tržište rada odnosno priliku za kvalitetniji i učinkovitiji rad sa studentima ili obavljanje poslovnih zadataka.  

Svi studenti i djelatnici riječkog sveučilišta svojim uniri.hr / student.uniri.hr korisničkim podatcima mogu pristupiti individualiziranoj UNIRI – Coursera platformi izravno putem POVEZNICE

Na platformi se nalaze skupovi sadržaja koje, u skladu s prepoznatim potrebama, svojim studentima, nastavnicima, nenastavnom osoblju i rukovodećem osoblju preporuča Sveučilište, a svima je omogućen i pristup C4C Basic plan katalogu koji sadrži preko 5.000 tečajeva, specijalizacija i profesionalnih certifikacijskih programa vodećih svjetskih sveučilišta i tvrtki iz industrije za unaprjeđenje osobnih i profesionalnih vještina i kompetencija. 

Uniri Basic plan uključuje tečajeve iz područja: Arts and Humanities, Business, Computer Science, Data Sceince, Information Technology, Health, Math and Logic, Personal Development, Physical Science and Engineering, Social Sciences, Language Learning.

Studenti i djelatnici Sveučilišta mogu upisati bilo koji od ponuđenih sadržaja te imaju pravo stjecanja jednog certifikata godišnje po uspješnom završetku tečaja bez naknade.  

Svi se studenti i djelatnici pozivaju i potiču na ostvarivanje prava besplatnog stjecanja certifikata o završenom tečaju tijekom jedne godine!  

Više obavijesti o Courseri, načinu pristupanja platformi, odabiru edukacijskih sadržaja i mogućnostima koje Coursera nudi možete pronaći na mrežnim stranicama Sveučilišta u Rijeci

Skip to content