_Predavanje, Radionice, Student Info, Suradnja

Edukacijska predavanja i edukacijske vježbe Ravnateljstva civilne zaštite MUP-a RH, Područnog ureda civilne zaštite Rijeka za studente i djelatnike Građevinskog fakulteta u Rijeci, 13.10.2023.

13.10.2023.

— 13.10.2023.

10:00

— 13:00

Dana 13. listopada 2023. godine Građevinski fakultet u Rijeci u suradnji sa Ravnateljstvom civilne zaštite MUP-a RH, Područnim uredom civilne zaštite Rijeka organizira edukacijska predavanja i pokazne vježbe na otvorenom. Edukacija će trajati oko 3 školska sata, te će biti održana u dva dijela. Prvo će biti organizirana tri kratka predavanja koja će započeti u 10:15 sati u učionici G-003 (trajanje otprilike sat vremena), a nakon toga će na vanjskom prostoru (između Građevinskog fakulteta i Akvarija) biti organiziran prostor za edukaciju studenata i djelatnika (Hitna služba, Vatrogasci, HGSS, Crveni križ i sl. – demonstrativne pokazne vježbe po grupama od 10-20 studenata/djelatnika). Što se tiče samih predavanja ona će obuhvatiti sljedeće: 

  1. Uvodnu riječ dekana i pročelnika PU CZ Rijeka
  2. Predavanje o sustavu Civilne zaštite u Republici Hrvatskoj
  3. Predavanje o potresima profesora Josipa Atalića (Građevinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu) 
  4. Predavanje o iskustvu tima CZ RH koji je bio u Turskoj nakon potresa i prezentacija rada potražnog psa. 

Pozivamo sve studente i djelatnike Građevinskog fakulteta da se pridruže sudjelovanju na edukacijskim predavanjima i pokaznim vježbama na otvorenom. Više informacija o samom događanju možete pronaći na sljedećoj poveznici.

Skip to content