_Projekti, Radionice

INFO RADIONICA

27.04.2023.

— 27.04.2023.

10:00

— 14:00

Građevinski fakultet u Rijeci

Upravljačko tijelo i Zajedničko tajništvo Interreg Programa Slovenija-Hrvatska u suradnji sa Ministarstvom regionalnoga razvoja i fondova EU i Regionalnom razvojnom agencijom Primorsko-goranske županije, poziva Vas na sudjelovanje na informativnoj radionici koje će se održati u svrhu upoznavanja potencijalnih prijavitelja sa sadržajem Programa te pravovremene pripreme za prijavu na otvorene pozive na dostavu projektnih prijedloga.

Informativna radionica održat će se  27. travnja 2023. godine u Rijeci, s početkom u 10:00 sati na Kampusu Trsat, velika dvorana Građevinskog fakulteta, Radmile Matejčić 3, Rijeka.

Vaše prisustvo na navedenoj radionici  potrebno je prijaviti na e-mail adresu: dubravko.podnar@prigoda.hr ili putem poveznice: OVDJE 

Na radionici će se uz otvorene pozive na Interreg Programu Slovenija-Hrvatska predstaviti i najbitnije informacije o otvorenim pozivima na transnacionalnim i međuregionalnim programima:

  • Jadransko-jonski program transnacionalne suradnje – Interreg IPA Adrion
  • Program transnacionalne suradnje Središnja Europa
  • Program međuregionalne suradnje Interreg Europa

Dnevni red radionice dostupan je na poveznici.

Više informacija o informativnoj radionici dostupno je na internetskim stranicama Regionalne razvojne agencije Primorsko-goranske županije ovdje.

Skip to content