_Projekti, Znanost

Informativni dan za Europsko istraživačko vijeće (ERC) programa Obzor Europa

12.07.2023.

— 12.07.2023.

10:00

— 12:00

Građevinski fakultet u Rijeci

Centar za potporu pripremi kompetitivnih znanstvenih projekata Sveučilišnog centra za istraživanje i inovacije u Rijeci organizira Informativni dan za Europsko istraživačko vijeće (ERC) programa Obzor Europa koji će se održati 12. srpnja 2023. godine od 10:00 do 12:00 sati u prostorijama Građevinskog fakulteta.

Europskog istraživačko vijeće dio je najvećeg programa za istraživanje i inovacije – Obzor Europa – koje podržava izvrsne znanstvenike i njihove timove u visokorizičnim istraživanjima u svim znanstvenim područjima. Tijekom Informativnog dana uvodno će se predstaviti uvjeti prijave na sve ERC-ove financijske potpore s naglaskom na Starting i Consolidator Grantsza koje se uskoro očekuje otvaranje poziva. U drugom dijelu predstaviti će se financijske potpore Ministarstva znanosti i obrazovanja za sve prijavitelje na program Obzor Europa te program Hrvatske zaklade za znanost kojim se potencijalnim prijaviteljima na natječaje ERC programa, financira studijski posjet voditeljima ERC projekata. Detalje programa Informativnog dana možete pronaći na sljedećoj poveznici.

Informativni dan će voditi dr. sc. Ana Butković, voditeljica Centra za potporu pripremi kompetitivnih znanstvenih projekta Sveučilišta u Rijeci s dugogodišnjim iskustvom rada kao nacionalne osobe za kontakt za Europsko istraživačko vijeće.

Skip to content