_Konferencija, Predavanje, Radionice, Suradnja

LEAPin konferencija u gradu Rijeci

14.04.2023.

— 14.04.2023.

09:30

— 16:00

LEAPin je jednodnevna i multidisciplinarna konferencija koja ističe viziju međunarodnog LEAP Summita u Zagrebu. LEAPin konferencija organizirana je u suradnji  s lokalnim partnerima i usmjerena su na lokalne izazove, a ovog proljeća stiže u grad Rijeku 14. travnja 2023. godine. Konferencija će se održati na Filozofskom fakultetu u Rijeci. Konferencija okuplja mlade kreatore promjena iz lokalnih zajednica s ciljem razmjene znanja i međusobnog povezivanja.

Pronađite inspiraciju kroz govore uglednih lokalnih govornika iz uspješnih startupa i tvrtki te učinite korak prema napretku svoje lokalne zajednice.

Konferencija je potpuno besplatna za sve sudionike, a osim konferencije očekuju vas i besplatne radionice koje će vas provesti kroz poduzetničke korake kako bi vaša ideja postala pozitivna promjena u vašoj lokalnoj zajednici. Prijavite se na besplatnu konferenciju i radionice te postanite dio LEAP zajednice! Informacije o programu možete pronaći na službenoj web stranici: https://leapsummit.com/leapin/.

Skip to content