_Konferencija, Predavanje, Student Info

LEAPin Rijeka konferencija za mlade

19.04.2024.

— 19.04.2024.

09:30

— 15:30

Poštovane studentice, poštovani studenti,
organizacijski odbor LEAPin Rijeka organizira besplatnu konferenciju koje će se održati 19.04.2024. u Rijeci na lokaciji Riječka razvojna agencija Porin. LEAPin jednodnevne su konferencije namijenjene mladima u dobi od 20 do 35 godina koje za cilj imaju promicanje poduzetništva, razvoj mladih talenata i poticanje njihovog inovativnog i kreativnog razmišljanja. 

Jeste li ikada razmišljali o tome kako marketinški stručnjaci utječu na naše ponašanje? Ili o tome kako osvajaju publiku koristeći moć psihologije? Na LEAPin konferenciji imate priliku upoznati Roberta Levaka, psihologa i marketinškog stručnjaka i doznati kako koristiti psihologiju u marketingu.

U doba AI-a, kreativnost se često čini izazovnom, ali ne brinite! Pripremili smo radionicu koja će vam otkriti tajne kreativnosti i inspiracije kako vas AI ne bi zamijenio. Za kraj, pripremite se za smijeh s Aleksom Curaćem Šarićem, stand-up komičarem koji će otkriti tajne stand-up svijeta.

Konferencija je u potpunosti besplatna, a sastoji se od predavanja, panela i radionica, a njezina svrha je kroz edukaciju potaknuti stvaranje mladih lidera koji će se aktivno uključiti u društvo te rješavati aktualne izazove u svojim zajednicama. Konferencija je od velike koristi studentima u proširivanju njihovih znanja i vještina, posebice uz inspirativne govornike koji će sudjelovati na njoj. Više informacija o LEAPin Rijeka konferenciji možete pronaći na službenoj web stranici  dok više o samoj udruzi i projektima možete pronaći na: Hrvatski ured za kreativnost i inovacije – HUKI.

Skip to content