Poziv na predavanje “ARHIGON-budućnost izrade troškovnika” (OBAVEZNA PRIJAVA)

21.05.2024.

— 21.05.2024.

14:00

— 16:00

Pridružite nam se na predavanju pod nazivom “ARHIGON – budućnost izrade troškovnika” koje će se održati na Građevinskom fakultetu u Rijeci dana 21. svibnja 2024. u 14 sati u učionici G-003 u prizemlju zgrade. Na predavanju će biti prezentirano novo inovativno rješenje za izradu troškovnika, platforme ARHIGON koja za Vas rješava zamorne zadatke i štedi vrijeme.

Arhigon je integrativna platforma za sve sudionike u projektiranju i izvođenju, s fokusom na jednostavnu izradu troškovnika, predstavljanje proizvoda i usluga, te praćenje projekata u fazama projektiranja i izvođenja. Platforma omogućava jednostavan put ka digitalnoj tranziciji. 

Krajnji cilj platforme je povećanje kvalitete rada u segmentu koji se odnosi na izradu troškovnika. Svaka funkcija Arhigona duboko je promišljena i bazirana na praktičnim potrebama projektanata, građevinara, investitora i drugih koji imaju slične potrebe u fazi izrade troškovnika. Samo iskustvo korištenja Arhigona je jednostavno, jasno i intuitivno. Za Arhigon vam ne trebaju formule, edukacije ili godine iskustva – za Arhigon vam treba samo volja da unaprijedite svoj posao i zakoračite u optimiziranu eru vašeg poslovanja za 21. stoljeće! Jednostavno, brzo i efikasno. 

Predavanje će održati Marko Bašić, struč. spec. ing. aedif., kreator platforme Arhigon.
Za prisustvo predavanju potrebno je obavezno ispuniti prijavnicu putem obrasca.

Prijave su otvorene do 14. svibnja 2024.

Pridružite nam se na predavanju i saznajte kako ubrzati i unaprijediti svoje poslovanje. 

Skip to content