Poziv na prijavu trodnevne besplatne Allplan BIM studentske edukacijske radionice

05.04.2024.

— 12.04.2024.

10:00

— 18:00

Poštovane studentice i studenti, 

ovim putem Vas pozivamo da se prijavite na trodnevnu besplatnu Allplan BIM studentsku edukacijsku radionicu koju organizira Građevinski fakultet u Rijeci u suradnji sa arhitektonskom tvrtkom Baldinistudio d.o.o. iz Zagreba.  

Mjesto održavanja radionice: računalni kabinet G-109/110.

Datum: 05. i 06. travnja, te 12. travnja 2024. (7-8 sati dnevno uz predviđene pauze, u terminu od 10-18 h petkom, te 9-17 h subotom). 

Što možete očekivati na radionici:

  1. praktično učenje i iskustvo s Allplanom, vodećim BIM softverom i Lumionom, snažnim alatom za vizualizaciju. Savladajte alate koje koriste profesionalci u industriji.
  2. Podrška i vodstvo: Iskoristite stručno vodstvo i podršku tijekom svog učenja.
  3. Steći ćete znanje da se možete prijaviti na Allplan studentsko natjecanje
  4. Dobiti ćete certifikat o uspješno položenim osnovama Allplana nakon što nam pošaljete svoj rad s edukacije.  

Radionica će biti organizirana ukoliko se javi određeni broj studenata (minimalno 10 studenata). Broj polaznika radionice je ograničen na 20 studenata, pa vas molimo da se što prije prijavite, jer mjesta nije puno. 

Ukoliko se prijavite na radionicu i želite raditi preko svojeg prijenosnog računala šaljemo vam link za preuzimanje besplatne verzije programa Allplan i Lumion za studente koje možete prethodno skinuti:

Allplan: https://campus.allplan.com/download/allplan-student-version.html

Lumion: https://forms.baldinistudio.hr/baldinistudio/form/LumionDemoDownload/formperma/t62thy-ulHXXqnaHpGCZVc-CEThCAYdoAsCNNzjNiNQ

Prijave na radionicu se vrše preko maila studenti@baldinistudio.hr ili skeniranjem koda u pozivnom letku. Također, šaljemo upute za Allplan instalaciju studentskih licenci

Za sve dodatne informacije i pitanja molimo Vas da se direktno obratiti kolegama u tvrtki Baldinistudio d.o.o. putem maila studenti@baldinistudio.hr ili putem telefona na broj +38513757121.

Ne propustite ovu priliku da proširite svoje znanje, te izoštrite svoje vještine.

Vidimo se na radionici!

Skip to content