_Obrazovanje, Predavanje, Radionice

PROFFORMANCE Webinar Osmišljavanje kurikuluma/kolegija usmjerenog na studenta

28.03.2023.

— 28.03.2023.

14:00

— 16:00

Online

Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske jedan je od je partnera  u projektu Professionalism and high performance in Higher Education – Enhanced PROFFORMANCE toolkit for 21st century teachers (PROFFORMANCE PLUS) čiji je nositelj Ministarstvo kulture i inovacija iz Mađarske i Javna zaklada Tempus iz Mađarske. Partnerske institucije na projektu su: Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, Ministarstvo obrazovanja, mladih i sporta Češke Republike, Federalno ministarstvo obrazovanja, znanosti i istraživanja Republike Austrije, Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja iz Srbije i Javna zaklada Tempus iz Srbije.

Projekt PROFFORMANCE PLUS se nadograđuje na ishode projekta Assessment tool and Incentive systems for Developing Higher Education Teachers’ Performance (PROFFORMANCE) u kojem je Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske sudjelovalo kao partnerska institucija u razdoblju od travnja 2020. do kolovoza 2022. godine.

Ishodi projekta PROFFORMANCE su studija pod nazivom The landscape of higher education teachers performance te online sustav vrednovanja PROFFORMANCE Assessment Tool.

Konzorcij projekta PROFFORMANCE PLUS vas srdačno poziva na prvi webinar iz serije webinara PROFFORMANCE Thematic Webinars, koji se fokusira na osmišljavanje kurikuluma/kolegija usmjerenog na studenta. Uz primjere dobre prakse međunarodnih predavača na tu temu, sudionici mogu upoznati i alat za vrednovanje nastavničkih kompetencija koji je razvijen u okviru projekta PROFFORMANCE.

Radni jezik događaja je engleski, a webinar će se održati 28. ožujka 2023. između 14:00 i 16:00 sati (CET) online.

Preko sto nastavnika visokog obrazovanja, stručnjaka, institucionalnih voditelja okupilo se kako bi dobili pregled PROFFORMANCE projekta i proizvoda te panoramu varijacija u osmišljavanju kurikuluma/kolegija usmjerenog na studenta. Nakon prezentacija u prvom dijelu, sudionici će također imati priliku za raspravu o tome kako planirati osmišljavanje kurikuluma/kolegija usmjerenog na studenta te mogućnosti razmijene ideja i pronalaska novih partnerstva. Također će biti prilika za raspravu o tome kako alat za vrednovanje nastavničkih kompetencija PROFFORMANCE može usmjeriti nastavnike da bolje prilagode svoje osmišljavanje kurikuluma/kolegija usmjerenog na studenta.

Nadamo se da ćete se pridružiti PROFFORMANCE zajednici.

Ovdje možete pronaći program webinara:
Agenda * webinar-student-centred-course-design | Profformance.


Ovdje se možete prijaviti za sudjelovanje na webinaru:
https://tka.hu/international_events/16970/student-centred-course-design.

Više o PROFFORMANCE seriji webinara možete pročitati na poveznici: PROFFORMANCE+ Thematic Webinar series starts in March | Profformance.
Novosti  vezane za provedbu projekta PROFFORMANCE PLUS možete pratiti i na LinkedInu: https://www.linkedin.com/showcase/profformance/.
Prijavom na Newsletter | Profformance možete primati novosti vezane za provedbu projekta PROFFORMANCE PLUS.

Skip to content