Fakultetsko natjecanje Allplan Student Competition, 13.-15.06.2022.

Obavještavaju se svi studenti da će se ovogodišnje fakultetsko natjecanje Allplan Faculty Hackathon koje organizira Građevinski fakultet Rijeka u suradnji sa tvrtkom Baldinistudio d.o.o. iz Zagreba održati od 13.-15. lipnja 2022. godine na našem fakultetu. Više o samom događanju i natjecanju možete pročitati ovdje.

Ukoliko Vas zanima digitalizacija građevinske industrije, nove tehnologije, softveri, kvalitetno projektiranje i BIM način rada, želite naučiti raditi vrhunske BIM modele ili već imate razrađene ideja za projekte, te ukoliko želite raditi u Allplan softveru, tada je pravo vrijeme da se prijavite na drugo po redu regionalno natjecanje Allplan Student Competition i svoje znanje okrunite vrijednim nagradama i nezaboravnim iskustvom! 

Prijave se vrše preko sljedećeg linka.

Allplan Student Competiton u organizaciji Baldinistudija prvo je regionalno natjecanje koje za cilj ima promociju digitalizacije građevinske industrije, BIM načina rada, promociju kvalitetnog projektiranja i znanja kroz radne zadatke i timske projekte.  

Natjecanje se organizira kroz dvije faze: 

  1. Allplan Faculty Hackathon (fakultetsko natjecanje koje će se za studente Građevinskog fakulteta u Rijeci održati u periodu od 13.-15. lipnja 2022. godine na našem fakultetu)  
  2. Allplan Regional Hackathon (glavno regionalno natjecanje koje će se održati u Podgorici od 20.-22.07.2022.).

U natjecanju sudjeluje 6 država i čak 41 fakultet iz regije. Osim povezivanja fakulteta, ovo je odlična prilika da upoznate kolege iz drugih država, stvorite mrežu poznanstava i profilirate se na tržištu rada. Natjecanje podupiru mnoge tvrtke iz građevinske i arhitektonske industrije kojima se imate priliku predstaviti. 

Vidimo se uskoro na fakultetskom natjecanju! Sretno svima!

Skip to content