Javni poziv za prijavu projekata koji se odnose na kulturne, sportske, znanstvene i edukacijske aktivnosti koje su isključivo namijenjene studentima

Studentski centar Rijeka u suradnji s Povjerenstvom za raspodjelu naknade za posredovanje pri obavljanju studentskih poslova objavio je dana, 10.10.2022. godine Javni poziv za prijavu projekata koji se odnose na kulturne, sportske, znanstvene i edukacijske aktivnosti koje su isključivo namijenjene studentima. Pozivamo studente pojedince, studentske organizacije i grupe studenata da prijave svoje projekte najkasnije do 10.11.2022. godine.

Sve informacije o Javnom pozivu možete pronaći na internetskoj stranici Studentskog centra Rijeka: poveznica

Studentski centar Rijeka će u utorak, 18.10.2022. godine sa početkom u 16 sati u prostoru „Akvarij“ (prizemlje Caffe bara Kampus) održati Radionicu pisanja projekta. Pozivamo studente da se prijave i sudjeluju na radionici kako bi dobili sve potrebne informacije i što kvalitetnije napisali projektnu dokumentaciju za prijavu na Javni poziv.

Sve informacije o radionici možete pronaći na facebook stranici Studentskog centra Rijeka: poveznica

Za sve upite vezane uz Poziv možete se obratiti putem elektroničke pošte na adresu: projekti@scri.hr ili telefonskim putem na broj telefona: +385 99 529 4293.

Skip to content