Misli kao poduzetnik – program edukacije studenata riječkog Sveučilišta iz osnova poduzetništva i financijske pismenosti

STEP RI organizira program edukacije studenata riječkog Sveučilišta iz osnova poduzetništva i financijske pismenosti. Program se provodi u razdoblju 15.04.-17.05.2024., utorkom i četvrtkom (od 14:00 do 15:30 sati ili od 15:00 do 16:30 sati) u prostorima STEP RI na Kampusu.

Studenti će se upoznati s kreativnim načinom razmišljanja, (društvenim) poduzetništvom i inovacijama što će im omogućiti bolje razumijevanje procesa pokretanja i rasta poslovnog pothvata – od ideje, prepoznavanja i ocjenjivanja poslovne prilike i potreba kupaca, formiranja tima i prikupljanja resursa do promišljanja realizacije. Kroz vođene radionice, zadatke, primjere, rasprave te razradu vlastite poduzetničke ideje steći će uvid u osnovne poduzetničke koncepte i suvremene alate u poduzetništvu.

Sve edukacije će biti održane uživo, a predviđene su nagrade za najbolje polaznike.

Više informacija o samom programu možete vidjeti na https://www.step.uniri.hr/uniri/misli-kao-poduzetnik-za-studente-rijeckog-sveucilista/.

Skip to content