Nagrada za transfer znanja u kategoriji Inovacijski projekti za 2022. godinu.

Zaklada Sveučilišta u Rijeci svake godine dodjeljuje nagrade najzaslužnijim mladim i iskusnim znanstvenicima i umjetnicima koji su iznimnim doprinosom u znanstveno-istraživačkom i umjetničkom radu, odnosno svojim javnim i sveukupnim djelovanjem pridonijeli razvoju znanosti i umjetnosti na Sveučilištu u Rijeci, te akademskoj i široj zajednici. Ove godine nagradom za transfer znanja nagrađuje se primjer dobre prakse uspješnog transfera znanja pod nazivom Potpora razvoju inovativnog priključka za spajanje konstrukcijskih elemenata od tankostjenih čeličnih C-profila, a nagrada se dodjeljuje timu Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci u sastavu: doc.dr.sc. Paulina Krolo, Lazar Lukačević, mag.ing.aedif., Antonio Bakran, mag.ing.aedif., doc.dr.sc. Natalija Bede Odorčić te izv.prof.dr.sc. Ivan Marović.

Nagrada se dodjeljuje na godišnjoj razini, a cilj joj je potaknuti stvaranje primjenjivih znanja na Sveučilištu u Rijeci, povećavati vidljivost Sveučilišta i korištenje znanstvene i druge opreme, približiti sveučilišne studijske programe potrebama gospodarstva i šire zajednice, unaprijediti zapošljivost studenata, povećati znanstvene i umjetničke produkcije te financijske rezultate Sveučilišta i njegovih sastavnica. Svečana dodjela godišnjih nagrada i nagrade transfera znanja održati će se 14. prosinca 2022. godine spočetkom u 11:00 sati u kongresnom centru Sveučilišta u Rijeci – Akvarij. Nagrade se sastoje od novčanog iznosa, povelje i prigodnog poklona. Više o dodjeli nagrada Zaklade sveučilišta u Rijeci možete pročitati putem poveznice.

Čestitamo našem timu sa Građevinskog fakulteta u Rijeci na velikom postignutom uspjehu i izvrsnom predstavljanju našeg fakulteta kroz znanost i tehnologiju.

Skip to content