Natječaj za dodjelu nagrade za najbolje završne i diplomske radove iz područja građevinarstva

Poštovane studentice i studenti, poštovani diplomanti, 

Alumni Građevinskog fakulteta u Rijeci pokrenuli su inicijativu o nagrađivanju najboljih završnih i diplomskih radova iz područja građevinarstva. Nagrade će dodjeljivati sljedeće tvrtke: Monterra d.o.o., Peri oplate i skele d.o.o., Vectrino d.o.o., Rijekaprojekt d.o.o. te GP Krk d.d. Nagrade se dodjeljuju za najbolje završne i diplomske radove iz područja građevinarstva i to u svih pet grana unutar polja građevinarstvo: geotehnici, hidrotehnici, nosivim konstrukcijama, prometnicama te organizaciji i tehnologiji građenja.

Pravo prijave na Natječaj imaju studenti koji su na Građevinskom fakultetu u Rijeci stekli stručni naziv prvostupnik inženjer građevinarstva, odnosno prvostupnica inženjerka građevinarstva (bacc. ing. aedif.), te akademski naziv sveučilišni magistar inženjer građevinarstva, odnosno sveučilišna magistra inženjerka građevinarstva (univ. mag. ing. aedif.). Prijaviti se mogu završni i diplomski radovi koji su predani i obranjeni u periodu od 1. listopada. 2022. do 30. rujna 2023. godine.

U okviru Natječaja se dodjeljuju po tri nagrade u svakoj grani iz područja građevinarstva koje se sastoje od povelje i novčane nagrade u iznosima kako slijedi:

  • za 1. mjesto  1000 €
  • za 2. mjesto 700 €
  • za 3. mjesto 300 €.

Povelje i odgovarajuće nagrade nose imena osoba koje su dale značajan doprinos razvoju građevinarstva u Primorsko-goranskoj županiji i šire, svom radnom kolektivu, te obrazovanju mlađih generacija u inženjerskoj struci (više informacija u dokumentu).

Prijave studenata na natječaj vrše se u online verziji putem sljedećeg linka: https://forms.gle/j1hms6kXvvu3GHE37

Rok za dostavu prijava je 15. travanj 2024. godine, a zaprimljene prijave će evaluirati Alumni Građevinskog fakulteta u Rijeci, ujedno i predstavnici navedenih tvrtki. Nagrade će biti dodijeljene na svečanoj sjednici Fakultetskog vijeća koja će se održati povodom obilježavanja Dana Građevinskog fakulteta u Rijeci u lipnju 2024. godine.

Sa veseljem očekujemo Vaše prijave na Natječaj. Sretno svima!

Skip to content