Otvoren natječaj za podnošenje prijava za zimsku (i ljetnu) mobilnosti u sklopu CEEPUS mreža za 2023./2024. godinu

Obaviještavaju se studenti i znanstveno-nastavno osoblje Građevinskog fakulteta u Rijeci da je do 15. lipnja 2023. godine otvoren natječaj za podnošenje prijava za zimsku (ujedno i mobilnost u ljetnom semestru, iako će se ona formalno provoditi do 31.10.2023.) mobilnost u sklopu CEEPUS mreža. Građevinski fakultet Sveučilišta u Rijeci sudjeluje kao partner na CEEPUS mreži pod nazivom „Building Knowledge and Experience Exchange in CFD“ (CIII-RS-1012-08-2223). Upute za prijavu CEEPUS mobilnosti možete pogledati preko poveznice.

Pozivaju se svi zainteresirani studenti, doktorandi, postdoktorandi i znanstveno-nastavno osoblje koji planiraju izvršiti odlaznu mobilnost na pojedinoj od stranih institucija (unutar navedene mreže) u zimskom i ljetnom semestru da što prije izvrše svoju online prijavu putem CEEPUS web stranice (https://www.ceepus.info). 

Detaljne informacije o CEEPUS mrežama, popisu institucija s kojima je Građevinski fakultet Rijeka umrežen, mogućnostima i načinu prijave, te načinu stipendiranja može se pronaći na web stranici Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci pod mapom „CEEPUS“. Za sve daljnje informacije i pitanja možete se obratiti lokalnom kordinatoru doc.dr.sc. Elvisu Žic.

Skip to content