OTVORENE PRIJAVE ZA SANITAS 2023

Poštovane studentice i studenti,  

otvorene su prijave za sudjelovanje na 6. Studentskom kongresu zaštite zdravlja – Sanitas 2023 koji će se održati od 16.-18. ožujka 2023. godine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci. 

Studentski kongres zaštite zdravlja – Sanitas prvi je kongres ove tematike na Sveučilištu u Rijeci. Radi se o stručno-znanstvenom kongresu čija su ciljana publika studenti i znanstveno-nastavni djelatnici (mentori) iz područja biomedicinskih smjerova i prirodnih znanosti iz Hrvatske i šire regije, kao i studenti koji se bave problematikom voda, njezinim očuvanjem i zaštitom. Kongres studentima pruža priliku da izlože rezultate vlastitog istraživanja (kroz završne i diplomske radove, te znanstvene studije) pred svojim kolegama i profesorima, te da stvore mrežu kolega i suradnika koja će im pomoći u daljnjem razvitku kao stručnjacima ili znanstvenicima. Tri dana kongresa uključuju plenarna predavanja stručnjaka iz raznih grana znanosti, studentska usmena i poster izlaganja te tematske radionice, a kongres ugošćuje stotinjak sudionika sa regionalnih sveučilišta. 

Prijaviti se možete pasivno ili aktivno s usmenom prezentacijom ili posterom. Rok za prijavu pasivnog sudjelovanja je utorak 7. ožujka 2023., dok je rok za prijavu aktivnog sudjelovanja ponedjeljak 27. veljače 2023. kada je ujedno i krajnji rok za slanje sažetaka. Sve informacije vezane za kongres, kao i prijavu za sudjelovanje na kongresu se mogu izvršiti na službenoj web stranici kongresa (http://sanitas.uniri.hr/), službenoj facebook stranici (https://www.facebook.com/sanitas.student.congress) i na službenom instagram profilu kongresa (https://www.instagram.com/sanitas_congress/).  

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti direktno predsjedniku organizacijskog odbora Kongresa SANITAS 2023 gospodinu Bruni Kovaču, univ.bacc.sanit.ing. (bruno.kovac@student.uniri.hr) ili prodekanu za poslovne odnose Elvisu Žic (elvis.zic@uniri.hr). 

Skip to content