OTVORENE PRIJAVE ZA SANITAS2021

Poštovani studenti i znanstveno-nastavno osoblje fakulteta,
obavještavam Vas da su otvorene prijave za sudjelovanje na 4. Studentskom kongresu zaštite zdravlja – Sanitas 2021 koji će se održati 21. i 22. svibnja 2021. godine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci (ili putem online platformi ovisno o epidemiološkoj situaciji u zemlji).

Studentski kongres zaštite zdravlja – Sanitas prvi je kongres ove tematike na Sveučilištu u Rijeci. Radi se o stručno-znanstvenom kongresu čija su ciljana publika studenti i znanstveno-nastavni djelatnici (mentori) iz područja biomedicinskih smjerova i prirodnih znanosti iz Hrvatske i šire regije, kao i studenti koji se bave problematikom voda, njezinim očuvanjem i zaštitom. Kongres studentima pruža priliku da izlože rezultate vlastitog istraživanja (kroz završne i diplomske radove, te znanstvene studije) pred svojim kolegama i profesorima, te da stvore mrežu kolega i suradnika koja će im pomoći u daljnjem razvitku kao stručnjacima ili znanstvenicima. Dva dana kongresa uključuju plenarna predavanja stručnjaka iz raznih grana znanosti, studentska usmena i poster izlaganja te tematske radionice, a kongres ugošćuje stotinjak sudionika sa regionalnih sveučilišta.

Prijaviti se možete pasivno ili aktivno s usmenom prezentacijom ili posterom. Rok za prijavu pasivnog sudjelovanja je utorak 4. svibnja 2021., dok je rok za prijavu aktivnog sudjelovanja nedjelja 25. travnja 2021. kada je ujedno i krajnji rok za slanje sažetaka. Sve informacije vezane za kongres, kao i prijavu za sudjelovanje na kongresu se mogu izvršiti na službenoj web stranici kongresa, službenoj Facebook stranici i na službenom Instagram profilu kongresa.
Molim sve zainteresirane studente i znanstveno-nastavne djelatnike da se prijave na nadolazeći kongres.

Za moguća pitanja možete se obratiti direktno gospodinu Silvesteru Mežnariću, univ.bacc.sanit.ing. (silvestar.meznaric@student.uniri.hr), predsjedniku organizacijskog odbora ili docentu Elvisu Žic (elvis.zic@uniri.hr).

Vidimo se na Sanitasu 2021!

Skip to content