Poduzeće LMNT d.o.o. traži Magistra inženjera građevinarstva – smjer nosive konstrukcije i/ili hidrotehnika

LMNT d.o.o. je tvrtka koja se bavi poslovima projektiranja konstrukcija i instalacija vodovoda i kanalizacije uz stručni nadzor u graditeljstvu. Mlada je brzorastuća tvrtka koja puno ulaže u znanje svojih djelatnika, te omogućuje razvoj mladih kadrova u smjeru projektiranja vodovoda i odvodnje, odnosno proračunu konstrukcija. Ne posluje dugo, ali ima sjajne projekte (bolnice, hale, hoteli, urbane vile, stambene zgrade i sl.).

Ukoliko ste uživali rješavajući programe iz stručnih predmeta, volite proračune i snalazite se u Eurocodovima, rado sami istražujete proračune u programima ovo je prava tvrtka za Vas. Ukoliko želite odmah krenuti s izradom referentnih projekata, volite izazove i timski rad, izvrsni ste kandidat, jer zbog povećanog obima posla tražimo kolegu/kolegicu da se pridruži našem timu u uredu u Poreču. Za početak očekujemo da znate koristiti se bazičnim programima poput Office paketa i Autocada. Poželjno je poznavati i SCIA Engineer ili nešto slično, ali ako ne znate dati ćemo Vam priliku da naučite. Namjera nam je omogućiti da se samostalno bavite inženjerskim poslovima. Nudimo Vam rad sa mladim i kreativnim timom, na velikim i dinamičnim projektima izrade projektne dokumentacije i vođenje nadzora značajnih projekata u Istarskoj i Primorsko-goranskoj županiji. Uvijek na raspolaganju imate nekoga za savjetovati se. Ako se nalazite u opisu proslijedite nam CV, prijepis ocjena i eventualno diplomski rad ukoliko se želite njime pohvaliti ili nekim posebnim dostignućem kako bismo vidjeli što već sada znate napraviti.

Opis posla

Traži se ambiciozna osoba za rad na zahtjevnim i izazovnim projektima (hoteli, turistička naselja, stambeno-poslovni objekti):

  • projektiranje konstrukcija;
  • instalacija vodovoda i kanalizacije;
  • stručni nadzor u graditeljstvu.

Uvjeti

  • Završen ili pri kraju VII stupanj na Građevinskom Fakultetu (Hidrotehnički ili konstrukterski smjer)

Što nudimo:

  • Nudimo stalni radni odnos uz obvezan probni rad u trajanju od 3 mjeseca
  • dodatno usavršavanje i mogućnost stjecanja jedinstvenih iskustava i novih radnih vještina;
  • Mogućnost napredovanja;
  • Kreativana i poticajna radna sredina gdje poslovi neće biti dosadni i ponavljajući;
  • Suvremeno opremljeno radno mjesto uz sve potrebne alate za rad.

Kontakt osoba:

Maja Savić mag.ing.aedif.
M +385 99 831 9929

E maja@lmnt.studio

LMNT d.o.o.
Partizanska 4/1
52440 Poreč

SJEDIŠTE:
Ante Starčevića 4
51000 Rijeka

Skip to content