Postani stipendist tvrtke Navis Armatura d.o.o.!

Navis Armatura d.o.o. pokreće natječaj za dodjelu stipendija studentima građevinskog fakulteta. 

Tvrtka Navis armatura d.o.o. osnovana je 2017. godine i od samog osnutka i početka poslovanja bavi se izradom i obradom građevinske armature. U početku pogon djeluje isključivo za potrebe vlastite stanogradnje, dok daljnjim razvojem i kupnjom novih strojeva kapacitet se znatno povećava te se Navis Armatura okreće tržištu u okolici. U kratkom vremenskom roku tvrtka preuzima veliki dio tržišta Zadra, a i okolice. 
 
Prepoznata kao stabilna tvrtka u okolici, uprava društva odlučuje se za daljnje širenje. U siječnju 2021. godine se završava izgradnja novog proizvodnog pogona u Poslovnoj Zoni Lonići-Bibinje kapaciteta 60 tona obrađene armature na dan. Do sada se najviše ponosimo činjenicom da smo za svaki projekt ispoštovali rokove gradnje te nismo imali ni dana zakašnjenja. 

Kandidirati se mogu studenti/ce koji su: 

  • Redovni studenti građevinskog fakulteta 
  • Polaznici druge godine diplomskog studija 
  • Državljani Republike Hrvatske 
  • Nisu korisnici nekog drugog oblika stipendiranje 

Nudimo mjesečnu stipendiju u iznosu 1.000,00 HRK uz obvezu zapošljavanje po završetku studija. 

Za prijavu potrebno je poslati: 

  • Životopis 
  • Potvrdu o redovnom upisu za akademsku godinu 2022./2023. 

Na natječaj se mogu prijaviti redovni studenti druge godine diplomskog studija

Obaveze stipendista su redovno izvršavanje obveza na fakultetu te potpisivanje Ugovora o stipendiranju s obavezom zasnivanja ranog odnosa u trajanju od jedne godine. 

Natječaj je otvoren do 25.11.2022. te pozivamo sve zainteresirane studente da se prijave putem e-maila inzenjering@navis-armatura.com

Skip to content