Poziv za sažetke i cjelovite radove, Zbornik radova Građevinskog fakulteta – knjiga XXIV

Građevinski fakultet Sveučilišta u Rijeci priprema ovogodišnje izdanje Zbornika radova – knjiga XXIV te Vas s velikim zadovoljstvom pozivamo da se svojim radovima uključite u uspješan nastavak izdavačke djelatnosti našeg Fakulteta.
Zbornik radova Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci godišnje je izdanje znanstvenih i stručnih radova u kojima nastavnici i studenti Fakulteta, ali i drugi znanstvenici i stručnjaci objavljuju rezultate svojih znanstvenih istraživanja i stručnog rada iz područja djelatnosti Fakulteta. Radovi mogu biti objavljeni na hrvatskom ili engleskom jeziku uz naslov, sažetak i popis ključnih riječi na oba jezika.
Osnovna namjena Zbornika omogućava objavljivanje radova studentima završnih godina naših Sveučilišnih studija (preddiplomskog i diplomskog), Stručnih studija (preddiplomskog i specijalističkog diplomskog) i studentima Poslijediplomskog doktorskog studija, u koautorstvu s njihovim mentorima i predmetnim nastavnicima Fakulteta. Namjena Zbornika ne isključuje samostalne i koautorske radove nastavnog osoblja, doktoranata, vanjskih suradnika Fakulteta, drugih znanstvenika sa Sveučilišta u Rijeci i stručnjaka iz gospodarstva i bliže i dalje društvene zajednice.
Rad u Zborniku mora biti tehnički i metodološki korektan, zadovoljavajući strukturiran, jezično, simbolički, numerički i grafički jasno predstavljen, te se mora na odgovarajući način referirati na postojeće znanje i rezultate iz područja rada. U slučaju provjere tih zahtjeva prije upućivanja članaka na glavnu recenziju i odgovornog urednika pomagat će Urednički odbor.
U prilogu se nalazi predložak za pripremu sažetka te cjelovitih radova. Molimo Vas da sažetke radova ili cjelovite radove dostavite u elektroničkoj formi i na mail-adresu: goran.volf@uniri.hr .
Zajedno s obavijestima o prihvaćanju sažetka rada, na Vašu adresu e-pošte zatvorićete prijedloge za pisanje rada, a ostale informacije o postupku recenzije radova.
Molimo Vas da poštuje planirane rokove:
Rok za slanje sažetka (do 300 riječi) 26.02.2021.
Obavijest o prihvaćanju sažetka 05.03.2021.
Rok za slanje cjelovitog rada 02.07.2021.
Rok za dostavu cjelovitog rada korigiranog u skladu s recenzijama 17.09.2021. 1. prilog  i 2. prilog

Skip to content