Poziv za slanje sažetaka za Zbornik radova – knjigu XXVI

Građevinski fakultet Sveučilišta u Rijeci priprema ovogodišnje izdanje Zbornika radova – knjiga XXVII te Vas s velikim zadovoljstvom pozivamo da se svojim radovima uključite u uspješan nastavak izdavačke djelatnosti našeg Fakulteta.

Osnovna namjena Zbornika je omogućiti objavljivanje radova studentima završnih godina naših Sveučilišnih studija (prijediplomskog i diplomskog), Stručnih studija (prijediplomskog i diplomskog) i studentima Poslijediplomskog sveučilišnog studija, u koautorstvu s njihovim mentorima i predmetnim nastavnicima Fakulteta. Namjena Zbornika ne isključuje samostalne i koautorske radove nastavnog osoblja, doktoranata, vanjskih suradnika Fakulteta, drugih znanstvenika sa Sveučilišta u Rijeci i stručnjaka iz gospodarstva i bliže i dalje društvene zajednice. Radovi mogu biti objavljeni na hrvatskom ili engleskom jeziku uz naslov, sažetak i popis ključnih riječi na oba jezika.

Rad u Zborniku mora biti tehnički i metodološki korektan, zadovoljavajuće strukturiran, jezično, simbolički, numerički i grafički jasno predstavljen, te se mora na odgovarajući način referirati na postojeće znanje i rezultate iz područja rada. U provjeri tih zahtjeva prije upućivanja članaka na recenziju, glavnoj i odgovornoj urednici pomagat će Urednički odbor Zbornika.

Na poveznici možete preuzeti predložak za pripremu sažetka rada. Molimo Vas da sažetke radova dostavite u elektroničkoj formi i na mail-adresu: zbornik.radova.GFRi@gradri.uniri.hr  ili martina.vivoda@uniri.hr. Zajedno s obavijesti o prihvaćanju sažetka rada, na Vašu email-adresu zaprimit ćete upute i predložak za pisanje cjelovitog rada, te sve ostale potrebne informacije o postupku recenzije rada.

Rok za slanje sažetka (do 250 riječi)- 08.03.2024.

Obavijest o prihvaćanju sažetaka od strane uredničkog odbora-18.03.2024.

Rok za slanje cjelovitog rada – 31.05.2024.

Rok za dostavu cjelovitog rada korigiranog u skladu s recenzijama- 02.09.2024.

Skip to content