Prijava za CEEPUS mobilnosti u ljetnom semestru akademske godine 2022./2023.

Obavještavamo Vas da je do 31. listopada 2022. godine otvoren natječaj za podnošenje prijava za mobilnost u ljetnom semestru tekuće akademske godine u sklopu CEEPUS mreža. Građevinski fakultet Sveučilišta u Rijeci sudjeluje kao partner na CEEPUS mreži pod nazivom „Building Knowledge and Experience Exchange in CFD“ (CIII-RS-1012-08-2223). Prijava za “freemover” mobilnosti je do 30. studenog 2022. godine nakon čega će Ured za CEEPUS mobilnosti RH započeti sa evaluacijom tih prijava.   

Za sve one koji planiraju ljetnu školu u ovoj akademskoj godini, molimo da sukladno procedurama za provedbu programa CEEPUS u Republici Hrvatskoj, do kraja roka za „freemovere“ (30.11.) dostave zamolbu za financiranje ljetne škole na mail adresu lokalnog CEEPUS koordinatora (elvis.zic@uniri.hr) koja mora sadržavati sljedeće podatke:

– mjesto i vrijeme održavanja ljetne škole

– očekivani broj sudionika po kategorijama (studenti, nastavnici … )

– informaciju o broju ECTS bodova koju će polaznici ljetne škole dobiti (uvjet)

– informaciju o tome da li će se za ljetnu školu naplaćivati kotizacija (što je u suprotnosti s pravilima programa CEEPUS mobilnosti)

– okvirni nacrt programa ljetne škole.

Pozivamo sve zainteresirane studente, doktorande, postdoktorande i znanstveno-nastavno osoblje koji planiraju izvršiti odlaznu mobilnost na pojedinoj od stranih institucija (unutar navedene mreže) u ljetnom semestru da što prije izvrše svoju online prijavu putem CEEPUS web stranice (https://www.ceepus.info). Detaljne informacije o CEEPUS mrežama, popisu institucija s kojima je Građevinski fakultet Rijeka umrežen, mogućnostima i načinu prijave, te načinu stipendiranja može se pronaći na web stranici Građevinskog fakulteta u Rijeci pod rubrikom „CEEPUS“. Upute za prijavu za CEEPUS mobilnost možete pogledati na sljedećoj poveznici. Kontakt informacije: Elvis Žic (lokalni CEEPUS koordinator, elvis.zic@uniri.hr) ili direktno gospođi Tanji Veljak (viša stručna savjetnica u Odjelu za visoko obrazovanje Agencije za mobilnost i programe Europske unije, ceepus@ampeu.hr).

Skip to content