Women in Engineering

IEEE Studentski ogranak Sveučilišta u Rijeci poziva sve zainteresirane na konferenciju Women in Engineering 11. i 12. Studenog 2022. te konferenciji prethodeće radionice 4. Studenog 2022.

IEEE studentski ogranak Rijeka predstavlja projekt Women in Engineering (WIE), koji obuhvaća radionice, konferenciju te druženje uz ručak i networking.

Zahvaljujući pokroviteljstvu Riječke razvojne agencije Porin, radionice u sklopu WIE besplatne su za sve zainteresirane studentice i studente. Radionice će se održati 4. studenog u proizvodnom parku Torpedo te se fokusiraju na tzv. meke vještine (eng. soft skills), koje su iznimno bitne na radu na projektima, bilo akademskim ili poslovnim. 

Za sudjelovanje na radionicama potrebna je prijava putem linka, na kojem se nalazi i raspored: https://forms.gle/141yspPbpb8vGxEF9

Tjedan dana kasnije, 11. i 12. studenog na Tehničkom fakultetu će uslijediti dvodnevna konferencija na kojoj ćete moći čuti o aktualnim temama u znanosti i industriji od naših kolegica sadašnjih i budućih inženjerki. Ideja konferencije je pružiti platformu istaknutim inženjerkama iz akademske i poslovne zajednice te kompanijama kod kojih prepoznajemo društveno dobre prakse. Raspored i predavači bit će naknadno objavljeni, a teme će pokrivati razna područja – od studiranja, preko robotike pa do umjetne inteligencije.

Prisustvovanje konferenciji je slobodno i besplatno za sve, a radi bolje organizacije te mogućnost posjete Muzeju grada Rijeke i networking ručka vas molimo da se prijavite na istu putem linka: https://forms.gle/ypshptSAm2FdpzkU7 .

Skip to content