Zahvalnice našim djelatnicima

U utorak, 17. prosinca 2019. godine rektorica, prof. dr. sc. Snježana Prijić Samaržija, uručila je zahvalnice našim djelatnicima za doprinos promicanju, napretku i ugledu Sveučilišta u Rijeci.

Zahvalnice su dobili:

  • doc. dr. sc. Nino Krvavica, dobitnik godišnje nagrade Zaklade Sveučilišta u Rijeci za područje tehničkih i biotehničkih znanosti u kategoriji znanstvenik za 2018. godinu
  • doc. dr. sc. Ivan Marović, dobitnik nagrade Publons-a za jednog od 1% najboljih recenzenta u interdisciplinarnom području i području okolišne ekologije
  • doc. dr. sc. Martina Vivoda Prodan, dobitnica nagrade za pozvano predavanje (u okviru The Experienced Scientist’s Lecture Competition) pod naslovom “The influence of weathering process on geotechnical properties of fine grained lithological flysch components” na 4. regionalnom simpoziju o klizištima u jadransko-balkanskoj regiji održanom u Sarajevu u listopadu 2019.
  • dr. sc. Josip Peranić, dobitnik nagrade za najbolji doktorat u posljednjih 5 godina povezan s klizištima.  Doktorat pod nazivom „Importance of geotechnical cross-section unsaturated zone for landslide occurrence in flysch deposits“ obranjen je u veljači 2019. godine na Građevinskom fakultetu u Rijeci. Nagrada je dodijeljena na 4. regionalnom simpoziju o klizištima u jadransko-balkanskoj regiji održanom u Sarajevu u listopadu 2019.
  • prof. dr. sc.  Boris Podobnik, dobitnik priznanja Web of Science za jednog od 1% najcitiranijih autora

Čestitamo svima nagrađenima!

Skip to content